Woord van de directie

Een bizar schooljaar loopt op zijn einde. We gaan de laatste schoolmaand in, maar ook deze maand zal veel nieuwe zaken met zich meebrengen.

Juni staat normaal in het teken van de examens. Leerlingen zijn nerveus voor de laatste beproeving van het schooljaar. Dit jaar staat deze maand echter in het teken van de herstart van het onderwijs. Examens horen er dit jaar niet meer bij.

Deze week verwelkomen we ook onze leerlingen van het tweede, het vierde en Okan. In onze beide campussen zullen op dinsdagen en donderdagen leerlingen opnieuw les volgen. De andere dagen krijgen ze nog steeds afstandsonderwijs.

Op het einde van deze maand zullen we met de leerlingen een afsluitend moment houden. Ook de leerlingen van het 1ste, 3de en 5de jaar komen nog een dag naar school. We proberen ruimte en tijd te maken om het te hebben over hun leervordering, studieloopbaan en welbevinden en sluiten samen het schooljaar af.

Onze beide campussen zijn vanaf nu elke werkdag geopend van 8u00 tot 16u00 (woensdag tot 12u00). Je kan een afspraak maken op de nummers 011 34 14 03 (middenschool) en 011 34 31 35 (Bovenbouw).


Tim Theunis, pedagogisch directeur